1 Produs in cos | Total: 2.2
utilizator:
parola:
Producatori
Style
N/A
Level
Yatin
Green Resort - Romania
Karelia - Finlanda
PONS - Spania
Erfresh - Turcia
SENSE
Essential
AMACASA - ITALIA
ALLEY - TURCIA
LG
Rehau
GFL - Italia
DOLFY
Hotel Magazin
Sutter-Italia
MEGASURYA MAS
Fruit Scented - Indonezia
Stella Pack - Polonia
PEDRALI
CAHM
Emberton

Newsletter Promotia Verii | Cosmetice hoteliere


Despre Hotel Magazin


   PROMOTII de iarna: SCAUNE DE CONFERINTA, Gama de cosmetice hoteliere ECO.

   www.hotelmagazin.ro cunoscut si sub numele de HOTEL MAGAZIN este un magazin de produse hoteliere on-line care va ofera o solutie comoda si rapida de a intra in posesia produselor dorite. Spre deosebire de alte magazine online, noi ne asiguram ca ceea ce vedeti este ceea ce doriti sa cumparati - echipa de achizitii a companiei Green Resort se asigura de standardul de calitate al produselor pentru hotel. Fie ele cosmetice de hotel ( sapun hotel, sampon & gel de dus pentru hotel, set ata si ac- cusut, set igienic, set dentar - periuta si pasta) , consumabile hoteliere (benzi dezinfectante WC, solutii de curatat, hang door-uri), scaune de conferinta, scaune de restaurant, suporti de hotel, accesorii receptie, stalpi pentru culoarele de despartitoare, carucior manajera - pentru curatenie, carucior pentru bagaje de hotel, parchet Karelia - triplustratificat, echipamente de bucatarie si multe produse destinate hotelului.Sunteti propietarul unui hotel sau al unei pensiuni si doriti sa lucrati cu un singur furnizor, dar sa puteti beneficia de cele mai bune preturi? Construiti un hotel si va e greu sa lucrati cu multi furnizori de materiale, iar intotdeauna aveti probleme legate de calitate sau pret ?

Noi suntem solutia dumneavoastra: compania noastra va furnizeaza solutia completa, pentru designul interior (receptii, bucatarii si camere), pentru echiparea hotelului - ocupandu-ne inclusiv de cele mai mici detalii, dar va putem oferi si servicii pe partea de consumabile hoteliere.

Toate produsele ce apar pe site sunt importate direct de compania noastra. Agentii de achizitii sunt special instruiti pentru a avea grija de calitatea produselor pe care le ofera.

Echipa Green Resort cunoscuti si sub denumirea de echipa Hotel Magazin.ro lupta deasemenea pentru orice "proiect verde" asa ca asteptam cu mult interes orice propunere din partea dumneavoastra.

You spoil your customers, we support you. Este sloganul nostru prin care ne punem, indirect, in slujba confortului clientilor dumneavoastra.

Va multumim ca folositi serviciile noastre echipa HOTEL MAGAZIN .

 

Parteneri:

MobilaSiDecoratiuni.ro


Sapun de-ala bun